Android İkon Paketleriyle Daha Samimi Telefonlar


Günümüze bakarsak herkesin elinde akıllı telefon dediğimiz cihazlardan var. Günümüz de android kullanıcılarının androidi seçme sebeplerinin başında gelir; telefonu özelleştirmek. Bugün bu yazımızda daha samimi telefonlara sahip olabilmeniz için bir kaç ikon paketi önereceğim. :)

Günümüzde Android telefonlarının sevilen özelliklerinden biridir özelleştirilme durumu.Ve birçok kişi bunun için bende dahil icon paketleri,launcherler veya duvar kağıtları gibi çeşitli şeyler kullanırlar.Bugün en kullanışlı icon paketlerinden sizlere 3 tanesini tanıtacağım.Umarım telefonlarını benim sayemde hayat bulacaktır :D.

İlk olarak icon pack nedir onun üzerinden ufak bir özet geçeyim.Kalkıpta hepsini hikaye gibi anlatacak halim yok.İcon pack'leri ücretli veya ücretsiz olarak(ben vallaha ücretliyide ücretsiz indiriyom orası ayrı :D) marketten yükleyebileceğiniz,cihazınızdaki uygulamaların simgelerini değiştiren uygulamalardır.Değiştiriyorda ne oluyor amaaan diyenlere bu lafım:Daha değişik ve ilgi çekici bir hale geliyor telefon.Şahsen klasik iconlardan simgelerden artık gına geliyor.İşte bu tanıtacağım uygulamalar ile değişik bir telefon deneyiimi yaşayabileceksiniz en azından.Bu biraz abartı oldu sanırım.Filmlerdeki cümleler gibi oldu.Neyse konumuza dönelim ve ilk icon pack'etini tanıtalım.İlk ikon paketimiz en  çok kullanılan ve en sevilen benimde kullanmakta olduğum oldukça kullanışlı bir ikon paketlerinden biridir.
[next] Miui İcon Pack
Bu icon paketi benimde her zaman kullandığım oldukça sade ve ilgi çekici bir tasarıma sahiptir.Benim gibi eğer çok karma karışık,şatafatlı ve gerçek simgeden fazla uzaklaşmayan bir tasarım istiyorsanız kullanabilirsiniz.Yandaki resimdede görüldüğü gibi simgeler orijinalinden aşırı derecede farklı değil fakat çok daha iyi.Benim bu uygulamayı severek kullanma diğerlerine göre önde bulamamın sebebide hangi uygulama olursa olsun her simgeyi destekleyebilmesi geliyor.Diğerlerindeki gibi menünüzün yarısı değişik ikonlar,diğer yarısı başka ikonlar ile dolmuyor.
[next] Vintage İcon Pack
Eğer ki sizde retro görünümlü böyle soluk ve sade tarzları seviyorsanız size tavsiyemdir bu uygulama.Birçok uygulamanın ikonlarını bünyesinde barındıran ve yaklaşık 1.500 ikona sahip olan bu uygulama ile telefonunuza ayrı bir hava katabilirsiniz.Açıkçası benim bu tarzları çok sevmemem rağmen telefonumda pek hoş durmadı.Bu benimle veya telefonumla alakalı olabilir.Ama siz beğenebilirsiniz.
[next] Belle UI Icon Pack
Bu ikon paketi sade ve flat bir tasarıma sahip.Keskin köşelerden ziyade daha yumuşak ve yuvarlak bir köşelere sahip.Buda biraz minimal etkisi yaratıyor.En çok bilinen ve sevilen ikon paketlerinden biridir.Çok kullanılır.İkon paketi denince akla gelenler arasındadır.

Geldik yazımızın sonunaa :) Sizinde beğendiğiniz icon paketleri varsa yorum kısmından bizi bilgilendirebilirsiniz.. 8)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yürüyen Ölüler çizgi roman serisi Türkçe

Android Telefon İmei Değiştirme [ROOT] [XPOSED]

Youtube Oynatma Listesi (Playlist) İndirme Programsız