BATMAN'ı Sevmemiz İçin 10 Neden


Evet arkdaşlar, :) Top List Yazı dizimize devam ediyoruz.. Bu yazımızda ise BATMAN'ı sevmemiz için 10 Neden'i Gif'lerle anlattık :D

Hadi gelin teker teker bakalım :)

1.Çünkü onun diğer kahramanlar gibi süper güçleri yok.
Diğerleri gibi yok efendim o ısırdı yok şu iğne battı gibi durumlar yok.O alın teri dökerek kendini eğitti.Ve kendi ekipmanlarını oluşturdu.
[next]
2. Alfred Gibi Adam Mı Adam Bir Dostunun Olması
Anne şefkatiyle hep kendisinin arkasında durdu bu amcamız.Hep yaralarını sardı Batman'imizin.Yeri geldi moral verdi,yeri geldi öğüt.Bu adam hep ilgilendi.
[next]
3. Joker Gibi Çatlak Bir Düşmanı Olması
Kötü bir karakter olmasına rağmen yinede sempatimizi kazandı bu adam.Ama Batman'in bedduasını kazandı.Umursamaz tavırlar,rahat ve gevşek tavırlar,alaycı konuşmalar.Ne yaparsa yapsın birazda karizmatik.Batman'in başına o kadar çok iş açmıştır ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim.
[next]
4. Korkularıımızla Yüzleşmemiz Gerektiğini Yinelemesi
Batman bilindiği üzere çocukken yarasalardan korkan biriydi.Ama o bununla yüzleşti ve korkusunu yendi.Ve şu an kendisinin eseri olan Batman'i yarattı.Ve korkularımızla yüzleşmemizi bize öğretmiş oluyor.
[next]
5. Şekil mi Şekil Bir Kostüme Sahip Olması
Pelerinli ve keskin inişler yapabilmesine olanak veren bu kostüm ile düşmanlarına korku salan bir kıyafete sahip.Gecenin karanlığıda yanında hediyesi.
[next]
6. Her Zaman Filminin Ve Çizgi Filminin Çıkması
Diğer süper kahramanlardan farklı olarak sürekli yeni bir çizgi film serisinin veya yeni bir filminin çıkması. Eğer canınız Batman izlemek istediyse arama motoruna veya İMDB armasına Batman yazarsanız bir sürü seçenek çıkar karşınıza.
[next]
7. Süpersonik Araçlara Sahip Olması
Süper bir tasarıma ve silahlarla donatılmış bir teknolojiye sahip BatMobil ve BatPod adını verdiği araçlar.Hangimiz hayran değiliz ki.
[next]
8. Catwoman Adında Bir Sevgili
Güzelliğiyle ve saldırganlığıyla hepimizi mest etmiş bir partnere sahip olması Batman'i daha da yücelten özelliklerinden biri.
[next]
9. Gotham Gibi Bir Şehirde Mekan Kurması
Suçluların nam saldığı serseri abilerimizn bulunduğu bir kent.Hayırlı olsun ne diyelim.
[next]
10. Ve Karizmaaaa
Karizmaya diyecek pek de bi şey yok gibi :)

Haa bu arada BATMAN'dan bahsetmişken; bu capsi de paylaşmamak olmazdı :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yürüyen Ölüler çizgi roman serisi Türkçe

Android Telefon İmei Değiştirme [ROOT] [XPOSED]

Youtube Oynatma Listesi (Playlist) İndirme Programsız