Windows için Bakım ve Onarım Programları

Malum bilgisayarlarımız belli bir zamandan sonra ağırlaşıyor ve seri olamıyor.İlk günkü performansını kaybediyor.Ve buda bizi üzüyor. Ama şimdi sizlere kendi bilgisayarımda kullandığım birkaç program tavsiye edeceğim.Bu programlar ile bilgisayarınız en azından şimdiki haline göre daha seri ve daha  hızlı bir hal alacaktır.İşte karşınızda "Bilgisayar bakım programları".

Bilindiği üzere bu laptoplar başa beladır.Yaz ayı oldumu cayır cayır yanar. Diz üstü demeye şahit lazım.Dizimizdeki kıllar yanar tutuşur o derece.İşte bizlerde gideriz içini temizleriz tozunu falan ve laptop ısınmaz 3-5 ay boyunca.İşte nasıl laptopun tozunu falan temizliyorsak donanım ve yazılım olarakta temizlik şarttır.İşte bu programlar ile bilgisayarlar oldukça iyi temizlenecektir.Ha baştan söyliyeyim."Sen bize bu programları önerdin ama benim pc hala arkadaşımınkinden yavaş" gibi laflar istemiyorum.Çünkü her ne kadar işe yarasada bu programlar senin bilgisayarının özelliklerini arttırmayacaktır sonuçta.Dimi. :D

Hadi ilk programımızla başlayalım. :)

1-) Advanced System Care Ultimate 7 8)

advanced system care

Advanced system care Olmassa olmazlardan inanılmaz müthiş ve kullanışlı bir programdır bu.Telefonumda da mobil sürümünü kullandığım program birçok araç barındırıyor.Oturun bi 20 dakikada tek tek bütün araçları kullanarak bilgisayarınızı temizleyin. İsterseniz de tarama özelliği ile tüm sorunları otomatik bularak temizleyin.Ayrıca bu programın en sevdiğim özelliklerinden biride uygulama kaldırırken bilgisayarımdan derin tarama özelliği ile,uygulamanın bıraktığı kayıt defteri kayıtlarından tutunda,klasörlere kadar herşeyi silip süpürüyor. :)
[next] 2-) CCleaner 8)

ccleaner


Bu program zaten efsane bir programdır.Okuldaki bilgisayarlarda,işyerlerindeki bilgisayarlarda her yerde gördüm ben bunu.Program en basit bakım programıdır.Tek bir tık ile önce tarıyor sonrada temizliyorsunuz.
[next] 3-)Glary Ultilities 8)

Glary Ultilities

Açıkçası başlığı yazarken oldukça zorlandım.Ve programın isminede bakmamaya inat ettim.Yani yanlış olabilir olmayabilir de ismi.Bu program az bilinen ama işini öz yapan bir programdır.Babacan gibi programdır.Pek bir açıklama yapmayacağım.İndir kullan gör hacı. :) Emin ol pişman olmassın. ;)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yürüyen Ölüler çizgi roman serisi Türkçe

Android Telefon İmei Değiştirme [ROOT] [XPOSED]

Youtube Oynatma Listesi (Playlist) İndirme Programsız