Çinliler iPhone’un sahtesini orjinalinden önce çıkardı


Teknoloji devi Apple’in yeni akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ın 12 ülkede satışa çıkmasına günler kala, sahteleri Çin’de şimdiden piyasaya sürüldü.

Çin’de iPhone 6S yaklaşık 955’e dolara satılacak; sahtesi ise 91 Dolar’dan alıcı buluyor: :D

“Daha az bütçesi olan ve 6S satın almak isteyenler, belki de sahte bir iPhone almayı düşünecek. Sonuçta sahtesinin görüntüsü yüzde 99.9 gerçeğine benziyor. Ancak ben almam. Sahte ürünleri alıyorsanız, gerçeklerine zarar verirsiniz.”

“Apple logosu insanları çekiyor, özellikle 20’li ve 30’lu yaşlardakileri. Apple ürünleri satan bir mağaza gördüklerinde, o dükkan gerçek ürünleri satmasa da oraya girerler.”

Yeni iPhone modelleri ’3D Touch’ adı verilen şirketin yeni üç boyutlu dokunma teknolojisine sahip.

Apple’ın yeni akıllı telefonlarının Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Buraya kadar olan kısım alıntı.
Kaynak: Euronews

Zamanında TAA 'nında dediği gibi: Arkadaşlar böyle şeylere güvenmeyin, almayın. Ucuzdur falan ama sağlığınıza zararlıdır. Sar değeri muhabbeti felan var. Cebinize felan koyarsınız; çocuğunuz olmaz. :) Konuşmak için kulağınıza koyarsanız; beyninizde tümör oluşur. Amman diyim bu konuya dikkat edin. Çakma telefon kullanmayın / kullandırmatın. Biraz Kamu Spotu gibi oldu ama olsun. :D

Gelelim Konumuza Çinliler'i düşük masrafla çalıştırırsan tabi telefonu klonlar. Senden önce çıkarırlar :D

Konumuz Çakma iPhone 6S ve 6S Plus için'di ama aşağıdaki inceleme çakma iPhone 6'nın incelemesi izleyin derim. İzlemediyseniz :D TAA tarafından çekilmiştir. 8)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yürüyen Ölüler çizgi roman serisi Türkçe

Android Telefon İmei Değiştirme [ROOT] [XPOSED]

Youtube Oynatma Listesi (Playlist) İndirme Programsız