Değişmeyen Tarayıcı Anasayfaları Nasıl Değiştirilir ?


İnternet tarayıcıları,günlük hayatımızda bilgisayar kullanırken mutlaka kullandığımız programlardır.Genellikle anasayfa olarak tabir ettiğimiz giriş ekranlarımızda kendi ayarladığımız Google ve Yandex benzeri arama motorları olur.Ama gün gelir ki tarayıcımızı açtığımızda karşımıza daha önce pek rastlamadığımız saçma sapan siteler gelir.Bu siteler bir bakarsınız ki anasayfanız oluvermiş.Tarayıcı ayarlarından değiştiri tekrar Google gibi bir siteyi ayarlarsınız ama nafile.Bir bakarsınız ki değişmiyor hala saçma sapan bir site ana sayfanızı kaplamış.İşte bu yazımda sizlere değişmeyen tarayici ana sayfasi nasıl değişir onu anlatacağım.



İlk olarak sorun hangi tarayıcımızda ise masaüstü simgesine sağ tıklıyoruz. 
Daha sonra özellikler seçeneğine tıklıyoruz.
Açılan pencereden "Kısayol" sekmesine geçiyoruz.
Ve "Hedef" kısmını inceliyoruz.Hedef kısmı aynen şöyle olmalıdır;


Firefox için:"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" olmalı devamında http://siteadı.com vb olmamalıdır.Eğer ki varsa siliyoruz.Ve sorunu hallediyoruz.

Diğer tarayıcılardada durum aynıdır değişmez.Hedef bölümü tarayıcı adı.exe ile bitmelidir.Devamı varsa silinmelidir.

Arkadaşlar bu tür sorunlarda büyük ihtimalle virüs yemiş olabilirsiniz. Kullanıyorsanız antivirüs programınızla pc nizi derin tarama yapmanızı ve güvenli mod'da combofix ile taratmanızı kesinlikle öneririm !!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yürüyen Ölüler çizgi roman serisi Türkçe

Android Telefon İmei Değiştirme [ROOT] [XPOSED]

Youtube Oynatma Listesi (Playlist) İndirme Programsız