Okunması Gereken Bir Üçleme (Kitap)

UYUMSUZ - KURALSIZ - YANDAŞ



Yukarıda Gördüğünüz gibi üçlememizde bulunan kitaplar UYUMSUZ, KURALSIZ ve YANDAŞ

NOT: Yazımız kesinlikle spoiler içermemektedir !


Evet arkadaşlar bu üçlemeyi mutlaka okumalsınız. Ben şuan kitap hakkında size detay verip spoiler yapmak istemiyorum o yüzden kitap hakkında ki yorumlarımı söylemiyeceğim. Sadece mutlaka okumanız gereken bir kitap olduğunu ve sizi kendine çekeceği bir kitap serisidir. Seri Sırasıyla Uyumsuz, Kuralsız ve Yandaş'dır. Üstelik bu üçlemenin filmi de çekilmiştir. Ama siz filmini izlemediyseniz önce kitabını okuyup daha sonra filmini izlemeyi tavsiye ederim. Öyle daha iyi :) Kitabı okuduktan sonra filmini izleyin ki filmdeki eksikleri falan fark edebilme imkanınız olsun.


Daha Yandaş kitabının filmi çekilmedi. Ama Uyumsuz (Divergent) ve Kuralsız (Insurgent)'i izleyebilirsiniz. Yandaş kitabının filmi ise 2017 de vizyona girmesi bekleniyor. Ama şimdilik kitabıyla yetineceğiz.  Ben Üçlemeden Uyumsuz ve Kuralsız'ı okuyup daha sonra filmini izledim şuan Yandaş'ı okumaktayım. Kitap ile film arasında fark var mı diye soracaksanız evet bazı yerlerde fark var. Farkları söylemiyim Spoiler vermiş olmuyum ki kitabı okumanın zevki kalsın :D


Evet arkadaşlar bu arada size bi' tavsiyede bulunayım kitabı alıp okumadan önce internetten pdf'lerini indirip bir kısmını okuyabilirsiniz. Ama hepsini okumayın, kitapı satın alıp okuyun kitaba dokunmak önemli diyoruz ve aklımıza hemen Recep İvedik geliyor ve İzliyoruz..



12. saniyesine dikkat ! :D
Evet arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi internetten pdf sini indirip bi' bölümünü okuyun kitab sizi sarıyomu sarmıyomu görün ;) Kitap hakkında kendi düşüncelerimi de  söylemek isterdim ama yanlışlıkla ağzımdan spoiler kaçırmamak için söylemiyor. Kitap okuma zevkiniz kaçmasın :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yürüyen Ölüler çizgi roman serisi Türkçe

Android Telefon İmei Değiştirme [ROOT] [XPOSED]

Youtube Oynatma Listesi (Playlist) İndirme Programsız