Android 2.3.6 için İmei değiştirme [ROOT] [XPOSED]



!!! BİLGİLENDİRME: YÖNTEM ARTIK CALIŞMAMAKTADIR. DENEYİP VAKİT KAYBETMEYİNİZ. !!! ARTIK ÇALIŞMADIĞI İÇİN GEREKLİ LİNKLER KALDIRILMIŞTIR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER


Evet arkadaşlar bugünkü yazımızda başlıktan da anlayacağınız üzere en basit yöntemle Android 2.3.6 için İmei değiştirmeyi göstereceğim. Eğer ki telefonunuz android sürümü yüksekse çok çabuk imei felan değiştirebilirsiniz. Eee peki android sürümü düşükse ne yapalım ?

Tabi burda hemen Samimi Blog devreye giriyor, ve bi kaç basit adımla android sürümü 2.3.6 olan telefonunuzun imei şeysini değiştirebileceksiniz :D ;) İşlemlere başlamadan önce telefonunuzu root lamanız gerekmektedir. Root 'un ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar internette aratatarak öğrenebilir. Telefonunuzu rootlamak için ise gogıl'a telefon modelinizi yazıp rootlama yazarak. Telefonunuzu basitçe rootlayabilirsiniz. ÖRNEK:

Samsung Galaxy 5830i Rootlama
Samsung Galaxy Young Rootlama
Samsung Galaxy Mini Rootlama 

gibisinden :D

Telefonunuzu başarıyla rootladığınızı farz ederek sıradaki adıma geçiyorum.. Sıradaki adım ise telefonumuza xposed 'i kurmak. Android 2.3.6 sürümlü telefonlar için aşağıdaki sürümünü indirmeniz gerekmektedir..

Bu konuda bulabilirsiniz ;)

Yukarıdaki linkten xposed'i indirip kurun xposed programını güncelleyin. Nasıl yapacağınız yukarıdaki linkte anlatılmıştır daha sonra Gogıl Pley Stor'dan XPOSED IMEI Changer uygulamasını indirelim.. Kurulduktan sonra xposed 'den modülü aktifleştirelim ve telefonu yeniden başlatalım..

UYARI !!: Xposed ve yukarıdaki İmei değiştirme programının telefon hafızasında kurulu olması gereklidir. Değil ise telefon hafızasına taşıyınız. Ondan sonra madülü aktifleştirin.

Telefon yeniden başladıktan sonra. Uygulamamızı çalıştırıyoruz ve New IMEI No: kısmına yeni imei 'mizi giriyoruz. Aşağıda ki görsellerdeki gibi :D







İmei'mizi başarıyla değiştirdik. Herhangi bir sorun olursa yorum bölümünden yardım isteyebilirsiniz. ;)

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'mizi doğru kullanmaya dikkat edelim.

Yaptığımız yorumlar kişiliğimizin yansımasıdır..

Unutmayalım ki Herkes kendine yakışanı yapar...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yürüyen Ölüler çizgi roman serisi Türkçe

Android Telefon İmei Değiştirme [ROOT] [XPOSED]

Youtube Oynatma Listesi (Playlist) İndirme Programsız