Can You RUN It | Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin


Can You RUN It ? |Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin

Evet arkadaşlar bu yazımızda ise güzel bir siteyle karşınızdayız. Yazının ismi biraz farklı oldu ama içeriğini okuyunca anlarsınız. :) Bildiğiniz gibi oyun indireceğimiz zamanlar olur, sistemimizin destekleyip desteklemediğini merak ederiz. İnternette araştırırız falan filan ama pek doğru olmaz. Birazdan size vereceğim site işinizi çok kolaylaştıracak.


Bilgisayarınızın donanımı oyunu oynatabilmek için yeterli mi ? bu soruya cevap bulmak için indireceğiniz oyunun sistem gereksinimlerini mutlaka kendi donanımınız ile karşılaştırın. Oyunun yapımcısının belirttiği ram, işlemci, ekran kartı ve depolama alanı miktarı bulunan bir sisteme sahip olmalısınız. Aksi halde oyunu yükledikten sonra açtığınızda hata ile karşılaşabilirsiniz.

Bir oyunun sistem gereksinimlerini öğrenmek veya bilgisayarınızda çalışmasını test etmek için yukarıda belirttiğim linke giriyoruz. Program bize Detection.exe adlı bir programı indirmemiz gerektiğini söylüyor. Bu programı indirip kurduğumuzda program bizim sistem gereksinimlerimizi öğrenir ve sitede istediğimiz herhangi bir oyuna tıkladığımızıda sistemimim uygun olup olmadığı söyler. Sistemimizin oyun için eksiklerini ve fazlalıklarını gösterir.

Yorum bölümünden düşüncelerinizi bizimle paylaşlmayı ihmal etmeyin.

İyi günler, cihAn b. :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yürüyen Ölüler çizgi roman serisi Türkçe

Android Telefon İmei Değiştirme [ROOT] [XPOSED]

Youtube Oynatma Listesi (Playlist) İndirme Programsız