Dosya Depolama Siteleri mi ? Yoksa Torrent mi ?


Dosya Depolama Siteleri mi ? Yoksa Torrent mi ?

Evet arkadaşlar bugün bir çok kişinin cevaplamak da kararsız kaldığı soruyu ele alacağız. Son yıllarda oyunların boyutu epeyce arttı. (Programların boyutu çok yüksek olmadığı için onlarda genellikle filehost kullanıyoruz. O yüzden oyunlardan yola çıktım. :) Bu yüzden indirilmesi de uzun sürmekte. Eğer indireceğiniz oyun henüz çok yeniyse ve birçok kişi tarafından eş zamanlı olarak indiriliyorsa hızlı indirme yapabileceğiniz torrent bulmanız zorlaşacaktır. Aynı zamanda eğer Turbobit gibi sitelerde premium olarak indirecekseniz onun da indirme hızı yavaşlayacaktır. Artık günümüzde paylaşım yapan sitelerin bir önemi kalmadı siz eğer iyi bir crack grubu tarafından hazırlanmış oyunu internetten indirecekseniz sorunsuz çalışacağından kuşkunuz olmaz. Paylaşım yapan siteler oyun dosyalarının içeriğine karışmazlar elbette birkaç site benimde bir katkım olsun diyerek içeriklere ekleme yapabilir ama geneli (sokak ağzıyla) sadece link ticareti yaparlar.

Örneğin: “battlefield 1 full” veya “battlefield 1 cpy” yazarak aradığınızda karşınıza çıkan sitelerden Turbobit, Redbunker, Mega olmayan siteleri tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Bunun yerine CloudMail, UsersCloud, Google Drive gibi depolama sitelerinden kendiniz indirebilirsiniz. Torrent'den daha fazla verim alabilirsiniz, veya Uptobox, 1Fichier, Turbobit gibi sitelerin linklerini Link çevirme sitelerine göndererek ücretsiz bir şekilde oradan alacağınız link ile internetinizin en yüksek hızıyla indirebilirsiniz.

Eğer internette Turbobit dışında bir link de bulamıyorsanız, boyutu yüksek ve indireceğiniz çok eski yada çok yeni bir oyun değilse torrent olarak indirmeniz daha doğru bir seçim olacaktır.

Uzun lafın kısası, indireceğiniz dosya hızda kısıtlama olmadan indirme yapabileceğiniz bir siteye yüklüyse (CloudMail, UsersCloud, Google Drive gibi) onu tercih edin. Yoksa torrent e başvurmanız daha doğru olabilir

Sizin düşünceleriniz farklıysa yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. :)

İyi günler, cihAn b. :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yürüyen Ölüler çizgi roman serisi Türkçe

Android Telefon İmei Değiştirme [ROOT] [XPOSED]

Youtube Oynatma Listesi (Playlist) İndirme Programsız